Μέσα σε όλα από Computer και ηλεκτρονικά, που ήταν και οι σπουδές του, γκατζετάκια, μηχανές και αυτοκίνητα κάθε είδους μαστορέματα αλλά και κλασσικές συνταγές και εκδρομές παντός τύπου για την ανακάλυψη ελληνικών γαστρονομικών θησαυρών, μέχρι ο απόλυτος γνώστης, αρχισυντάκτης και διαχειριστής του αγαπημένου του Gourmed.
Του αρέσει πολύ η μουσική, το μπάσκετ, το μαγείρεμα, τα ταξίδια, η καλή παρέα και φυσικά τα γλυκά που τα επιμελείται με ιδιαίτερη φροντίδα ειδικά την αγαπημένη του Πάβλοβα.
Η θάλασσα και οι ταξιδιωτικές γαστρονομικές περιπέτειες παραμένουν οι μεγάλες του αγάπες, τριγυρίζοντας όποτε μπορεί σε μικρά νησάκια ή χαμένα μικρά χωριουδάκια αποφεύγοντας την πολυκοσμία και ψάχνοντας μικρούς παραγωγούς, αγνές παραδοσιακές συνταγές από την τοπική κουζίνα, αλλά και απλά καθημερινά ταβερνάκια που έχουν ξεμείνει στην απλή κλασσική Ελληνική φιλοξενία.
Αγαπημένα του νησιά η Πάρος τον Σεπτέμβριο, όπου έζησε τα τρία καλύτερα χρόνια της παιδικής του ηλικίας, η Τζιά, η Σίφνος, η Τήνος, η Άνδρος και φυσικά ο παράδεισος τα Κουφονήσια.
Το Αιγαίο παραμένει ο αγαπημένος του προορισμός με όλα τα μικρά Κυκλαδονήσια που έχει αγαπήσει και εξερευνήσει στα άπειρα ταξίδια του με το φουσκωτό του.
Με πολλούς δεσμούς με την Ιταλική κουλτούρα από την Ιταλίδα μητέρα και γιαγιά, έμαθε κοντά της την Ιταλική φιλοσοφία στην μαγειρική και ζαχαροπλαστική την οποία με τα χρόνια την μετέτρεψε στο υπέροχο καφέ της Κηφισιάς το Sotto Voce που για 18 χρόνια έδινε τις υπέροχες απλές γεύσεις του με αγάπη στα βόρεια προάστια.
Δηλώνει απλός μαγειράκος, πιάνει το τηγάνι και σου φτιάχνει απλά και γρήγορα μία υπέροχη μακαρονάδα με θαλασσινά ή μία με λαχανικά και ελαφριά ελληνική φρέσκια μυζήθρα.
Η μαθητεία του δίπλα στον μεγάλο μάγειρα Ismail του εστιατορίου Pandeli στην Κωνσταντινούπολη, του έμαθε τα μυστικά της Πολίτικης κουζίνας αυτής με τα απλά μυρωδικά και βότανα, με την λίγη κανελίτσα, με τα φρέσκα υλικά χωρίς κρέμες γάλακτος και πρόσθετα, με την μεστή υπέροχη γεύση της μελιτζάνας και του αρνιού και την γλυκιά επίγευση του καζάν ντιπί και του κιουνεφέ.
Πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετςο ακούγοντας η ψιλοσφυρίζοντας την αγαπημένη του Traviata ή κάποια άλλη Ιταλική μελωδία τον βρίσκεις στην κουζίνα να ανακατεύει μία αφράτη κρέμα για ένα τιραμισού, η να κάνει μασάζ σε μία πανσέτα για να φτιάξει την αγαπημένη του ξεροψημένη υπέροχη Porchetta.
Είναι περήφανος πατέρας ενός καταπληκτικού γιου, του Αλέξη, και μίας υπέροχης κόρης, της Χριστιάνας.
Θα ήθελε να ζεί στην επαρχία δίπλα στην θάλασσα ή σε κάποιο μικρό νησί στην Ελλάδα αλλά δεν θα του έπεφτε και άσχημα ένα μικρό Ιταλικό χωριό κάπου στην Τοσκάνη.